Touringcar huren Tilburg

 

Touringcar huren Tilburg

Feest vieren, een dagje doorbrengen in de natuur of met een hele groep op zoek naar een activiteit of dagje weg? Tilburg biedt alles wat je nodig hebt hiervoor. Er zijn genoeg activiteiten, ontzettend veel restaurants en leuke bezienswaardigheden. Daarnaast zijn er ook genoeg winkels, waardoor je in Tilburg ook terecht kunt voor een heerlijk dagje winkelen.

 

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Omgeving Tilburg

Wanneer je op zoek bent naar een mooie locatie om heerlijk te wandelen of te fietsen, zit je goed in de omgeving van Tilburg. Net naast de stad vindt je namelijk het Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Dit Nationaal Park barst van de mooie plekjes en je vindt hier bijna on-Nederlandse natuur. Doordat het een groot park is, heb je vaak geen last van de vele andere wandelaars of fietsers. Hierdoor kun je heerlijk tot rust komen en genieten van de prachtige natuur. 

Offertes aanvragen voor een

 Touringcar

Tilburgse Kermis

In juli vind je in Tilburg de grootste kermis van Nederland. Doordat de kermis midden in de zomer valt en ook nog eens ‘kei gezellig’ is, trekt de kermis ieder jaar duizenden bezoekers naar de stad toe. Tijdens de Tilburgse kermis staat de Brabantse stad dus compleet op zijn kop. Niet alleen op de kermis zelf, maar ook in alle kroegen en cafés in de stad barst het van de feestvierders. Wanneer je de Tilburgse kermis wilt bezoeken, is het wel een aanrader om vervoer te regelen waarbij je geen parkeerplek nodig hebt. Denk hierbij aan evenementenvervoer zoals het huren van een touringcar. Tijdens de Tilburgse kermis is het namelijk zo ontzettend druk in de stad, dat er eigenlijk veel te weinig parkeerplekken zijn. Door het huren van een bus hoef je dus niet urenlang te zoeken naar een parkeerplek. Daarnaast hoef je je ook niet bij al die andere feestvierders in het openbaar vervoer te proppen. Ook wel een voordeel na een avondje feesten. 

Offertes aanvragen voor een

 Touringcar

Dagje uit

Wil je nou een dagje uit met het hele gezin, dan is er in Tilburg genoeg te beleven. Zo vindt je in Tilburg een groot amusementscentrum genaamd De Voltage. Je kunt hier oneindig veel activiteiten doen, zoals aan karten en bowlen. Wanneer je op zoek bent naar wat meer spanning, kun je kiezen voor een escape-room. In de voltage vindt je maar liefst acht escape-rooms en er zijn zelfs twee extra escape-rooms speciaal voor kinderen. Een keer wat anders, dan kun je gaan voor een break-in-room. Waarbij je bij een escape-room moet proberen om jezelf te bevrijden uit een kamer, moet je bij een break-in-room (zoals de naam al zegt) proberen binnen te komen in de kamer. De omgekeerde wereld maar wel extra leuk. Bij De Voltage is er dus genoeg te doen voor alle leeftijden. Ook is dit de perfecte locatie voor een uitje met het voetbalteam of de vriendengroep. Dus huur een touringcar en vermaak jezelf de hele dag in dit amusementscentrum. En doordat jullie nu toch al een chauffeur hebben, kunnen jullie na alle inspanningen nog gezellig een hapje eten en een biertje of wijntje drinken in een van de horecagelegenheden. Win-win situatie dus!