Touringcar huren Oisterwijk

 

Touringcar huren Oisterwijk

Oisterwijk is door de ANWB verkozen tot een van de vijf mooiste dorpen van Nederland. Hoewel Oisterwijk dus inderdaad een dorp is, beschikt het over de faciliteiten van een stad. Je kunt er winkelen, een hapje eten of heerlijk tot rust komen in de natuur. Een plek waar je kunt genieten met de hele familie en waar voor iedereen wat te doen en te beleven is.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar 

De parel in ’t groen

Oisterwijk is de perfecte plek voor echte natuurliefhebbers en het wordt dan ook wel eens de ‘parel in ’t groen’ genoemd. Je vindt hier prachtige bossen en maar liefst 80 vennen. Hier kun je jezelf uren vermaken door heerlijk te wandelen of te fietsen. Ook heeft Oisterwijk het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten. Vanuit het bezoekerscentrum kun je ter voet of per fiets een prachtig stuk natuur ontdekken. Of de kinderen ook mee kunnen, natuurlijk! De bossen en vennen in Oisterwijk beschikken zelfs over stukken speelnatuur, waar de kinderen heerlijk hun gang kunnen gaan. Daarnaast organiseert dit bezoekerscentrum ook groepsactiviteiten en excursies voor jong en oud. Denk hierbij aan speurtochten en kindermiddagen. Dit maakt dan ook dat Oisterwijk het perfecte dorp is voor een busuitstap met jong en oud.

Cultuur en gezelligheid

Met ruim 6000 terrasstoelen is er in Oisterwijk en omgeving altijd wel een plekje te vinden op het terras. In de restaurants kun je heerlijk bourgondisch genieten voor een betaalbare prijs. Ga er heerlijk lunchen, dineren of simpelweg de dag afsluiten met een borrel. Je kunt dit doen in het drukke centrum van Oisterwijk, maar je kunt ook op zoek naar leuke bijzondere restaurants in het buitengebied van het dorp. 

Ook kun je in Oisterwijk heerlijk shoppen. In de winkelstraten vind je een gevarieerd winkelaanbod. Zo vind je er enkele vestigingen van bekende winkelketens, maar ook kleine winkeltjes die je alleen in Oisterwijk kunt vinden. Van boetiekjes tot modespeciaalzaken en van bijzondere cadeauwinkels tot delicatessenzaken, je vindt er alles. Het dorp Oisterwijk biedt dus genoeg keuze voor een heerlijk dagje winkelen. En wil je tijdens al dat shoppen heel even tot rust komen met een hapje of een drankje, dan zijn er genoeg horecagelegenheden en terrasjes waar je terecht kunt.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar 

Offertes aanvragen voor een

Touringcar 

Intents genieten

Ieder jaar rond de maand juni wordt er veel vervoer naar een festival aangevraagd vanuit Oisterwijk en omgeving. Er wordt dan namelijk in Oisterwijk een groot festival georganiseerd genaamd Intents Festival. Dit drie dagen durende festival brengt gedurende dit hele weekend zo’n 16.000 bezoekers vanuit, Nederland en het buitenland, naar het dorp toe. Het festival is vooral gericht op hardstyle en hardcore, maar er zijn ook andere genres terug te vinden op een van de zes podia op het festivalterrein. Dit maakt ook dat je bezoekers van alle leeftijden tegenkomt op het festivalterrein. Ook is er een campingterrein waar de echte diehards kunnen slapen die het hele festival weekend willen meepakken. Je kunt misschien wel begrijpen dat dit festival enorm veel touringcars aantrekt gedurende dit weekend. Het evenementenvervoer loopt in dit weekend over en van heinde en verre komen er bussen met enthousiaste festivalbezoekers richting Oisterwijk.