Touringcar huren Kaatsheuvel

 

Touringcar huren Kaatsheuvel

Kaatsheuvel wordt door binnenlandse en buitenlandse toeristen volop bezocht. Dit komt veelal door attractiepark de Efteling en door nationaal park de Loonse en Drunense Duinen. Het hele land is bekend met de naam Kaatsheuvel door deze twee activiteiten. Toch heeft Kaatsheuvel nog veel meer te bieden en dit maakt het de perfecte locatie voor een dagje of weekendje erop uit in eigen land. 

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Wat te doen in Kaatsheuvel

De is een dorp maar qua winkels lijkt het op een stad. Kaatsheuvel heeft namelijk een bovengemiddeld aanbod aan winkels. Dit maakt het dan ook erg leuk om een middagje te gaan shoppen in het centrum. Wanneer je je in het centrum bevindt, zal je ook veel leuke eettentjes tegen komen waar je in de zomer heerlijk op het terras kunt genieten. Er zijn restaurants voor een lekkere lunch, een chic diner of gewoon voor een heerlijk kopje koffie of thee met een stukje taart. Daarnaast is Kaatsheuvel ook erg gezellig tijdens de carnaval. Tijdens dit evenement wordt het dorp omgetoverd tot Turfstekerslaand. Deze naam is ontstaan doordat het dorp van oudsher bekend stond om zijn schoenenindustrie en de turfwinning. Er is van deze historie weinig meer te zien, maar met carnaval komt het ieder jaar weer terug.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Efteling

Wanneer je het hebt over Kaatsheuvel, zullen mensen gelijk denken aan attractiepark de Efteling. Dit attractiepark is misschien wel het bekendste stukje van Kaatsheuvel en het wordt dan ook druk bezocht, ook door buitenlandse toeristen. Niet gek dus dat dagelijks touringcars worden gehuurd om deze prachtige ‘wereld vol wonderen’ te bezoeken. Een uitstapje naar de Efteling is voor het hele gezin. Je vindt er attracties voor jong en oud. Zo zijn er snelle achtbanen zoals de Python en de Joris & de Draak. Ook kun je tot rust komen en je ogen uitkijken in de Droomvlucht, of lachen en spetteren in de Piranha. Voor de allerkleinsten is er nog het Sprookjesbos, waar sprookjes tot leven komen. Toch is de Efteling meer dan alleen een attractiepark. Zo beschikt de Efteling over twee hotels, twee vakantieparken en zelfs een eigen golfclub. Daarnaast heeft de Efteling ook een vakantieverblijf voor ernstig zieke kinderen genaamd Villa Pardoes. Hier kunnen deze kinderen samen hun ouders, broertjes en zusjes genieten tijdens een week lang gratis op vakantie in de Efteling. 

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Loonse en Drunense Duinen

Naast de Efteling, worden er ook regelmatig bus uitstapjes georganiseerd naar een ander mooi deel van Kaatsheuvel, namelijk naar Nationaal Park de Loonse en Drunense Duinen. Dit natuurgebied is ruim 3500 hectare groot en sinds 2002 is het benoemd tot een nationaal park. De Loonse en Drunense Duinen zijn erg geliefd door veel natuurliefhebbers, vooral door de veelzijdige natuur die je er vindt. Zo vind je er droge zandverstuivingen, die ook wel duinen worden genoemd. Daarnaast zijn er delen naaldbossen waar je heerlijk kunt wandelen. Tot slot vind je de uitgestrekte beekdal zone van de Zandleij. Hier vindt je een afwisseling tussen hakhoutbossen, natte weilanden en moeras ruigtes. In dit kleine stuk Nederland vindt je dus ontzettend veel verschillende soorten natuur. Het gebied wordt dan ook veel bezocht door wandelaars en fietsers.