Touringcar huren Hilvarenbeek

 

Touringcar huren Hilvarenbeek

Hilvarenbeek beschikt over kleine plekjes mooie natuur waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Toch is er nog veel meer te doen en te ontdekken in Hilvarenbeek.

Het middelpunt van Hilvarenbeek wordt gevormd door een rechthoekig groen plein met markante bomen. Dit plein heet het Vrijthof, niet te verwarren met het plein in Maastricht, en ligt letterlijk midden in Hilvarenbeek. Bijzonder aan het plein is dat zich er twee linden bevinden en dat er verschillende bijzondere bouwwerken, waaronder twee kerken, gevestigd zijn aan de ernaartoe leidende straten. In het centrum vind je ook een aantal leuke winkeltjes en leuke restaurants waar je even heerlijk kunt bijkomen met een warm kopje koffie of thee. 

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Beekse Bergen

In Hilvarenbeek vindt je een van Nederlands meest bekende dierentuinen, genaamd Beekse Bergen. Wat het zo bijzonder maakt, is dat Beekse Bergen niet alleen een dierentuin is maar ook een safaripark. Je kunt met je auto een route rijden langs allerlei dieren. Soms kun je zelfs de dieren voeden vanuit je auto. Dit is niet alleen ontzettend leuk maar dit zorgt ook nog eens voor een unieke ervaring. Regelmatig worden er dan ook bus uitstapjes of schoolreisjes georganiseerd naar deze dierentuin. Wil je nou wat langer genieten van al de wilde dieren van het park, dat kan! Je kunt namelijk ook overnachten bij Beekse Bergen en hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Zo kun je midden tussen de wilde dieren op het park overnachten in het safari-resort. Ook beschikt Beekse Bergen over een vakantiepark met verschillende overnachtingsmogelijkheden. Zo kun je overnachten in een safaritent of in een jungalow, waarin de kinderen echt het gevoel hebben alsof ze op safari zijn. Wil je nu iets meer comfort, dan biedt het park ook chalets, blokhutten en tiny houses waarin je kunt overnachten. Genoeg keuze dus waardoor Beekse Bergen perfect is voor een dagje of een weekendje weg. 

Offertes aanvragen voor een

Touringcar

Festival

Toch is Beekse Bergen meer dan alleen een safaripark en dierentuin. Het is namelijk ook nog eens een festivalterrein. In de weekenden dat er een festival wordt georganiseerd bij de Beekse Bergen rijdt het evenementenvervoer af en aan. Er zijn drie grote festivals die ieder jaar georganiseerd worden op het terrein van de Beekse Bergen. Zo vind je er in juni het festival ‘Best Kept Secret’. Dit drie dagen durende festival richt zich op de genres rock, folk, hiphop, indie en elektronica. Vorig jaar heeft de bekende zangeres Carly Rae Jepson, bekend van het nummer ‘Call me maybe’ hier nog opgetreden. In juli kan er opnieuw vervoer naar een festival geregeld worden, want dan vindt het festival WOO HAH! hier plaats. Ook dit feest wordt gedurende drie dagen gevierd. Bekende artiesten uit de R&B- en hiphopscene treden hier op. Zo hebben verschillende bekende artiesten als ASAP Rocky, Travis Scott en Stormzy al op dit festival gestaan. Tot slot wordt in augustus het festival Decibel Outdoor georganiseerd. Gedurende het hele weekend genieten duizenden bezoekers hier van hardstyle en hardcore muziek. Er worden dus verschillende keren per jaar touringcars gehuurd voor vervoer naar een van deze feesten.

Vervoer snel en goedkoop geregeld

Op zoek naar vervoer voor één van deze leuke sportieve uitjes? Waarom kiezen jullie dan niet voor het huren van een touringcar met chauffeur. Gezellig met z’n allen onderweg alvast in de stemming komen en ’s avonds na alle sportieve inspanningen heerlijk comfortabel terug naar huis reizen. Een touringcar met chauffeur huren hoeft niet duur te zijn. Via de website kun je het gratis aanvraagformulier invullen met daarop de datum en het aantal personen van jullie groep. Tevens kun je nog eventuele aanvullende wensen invullen. Vervolgens wordt dit formulier verzonden naar busmaatschappijen in de buurt die perfect vervoer aanbieden voor jullie groep tegen zeer scherpe prijzen. Hun geheel vrijblijvende offertes ontvang je gewoon thuis in je mailbox en daaruit kies je zelf de beste optie. Dat kan een ‘standaard’ touringcar zijn maar ook een mini of midi bus en voor grote groepen zelfs dubbeldekkers. De ervaren chauffeurs brengen jullie tot vlak bij de bestemming zodat de sportieve dag direct kan beginnen om jullie daar na afloop weer op te wachten voor de terugreis of wellicht nog een tussenstop voor een afsluitend etentje. Iedereen kan meedoen want niemand hoeft Bob te spelen. Onze ervaren chauffeurs brengen iedereen weer veilig terug thuis.

Offertes aanvragen voor een

Touringcar